Κυανός - Μπούρα: Νέες αποκλειστικές φωτό από τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους
Gossip Cam

Κυανός - Μπούρα: Νέες αποκλειστικές φωτό από τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους

Όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας είχε ενημερώσει, παντρευτήκαν με θρησκευτικό γάμο ο Κυριακός Κυανός και η σύντροφός του, Στάτη Μπούρα.

Μάλιστα, αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου τελέστηκε και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Αργυρώ.
Η νύφη πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στο κατάλευκο νυφικό της ενώ ο γαμπρός έστεκε ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Το ζευγάρι από την στιγμή που έφτασε στην εκκλησία δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η νύφη έφτασε με τη συνοδεία κιθάρας και κλαρίνου.


Νονά του μωρού είναι η αδερφή της γυναίκας του τραγουδιστή, ενώ κουμπάρος τους, ο χρόνια φίλος τους, Αργύρης Παπούλιας.

Τα δύο μυστήρια τελέστηκαν στον Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου, στις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής. Το νυφικό της υπέρλαμπρης νύφης σχεδίασε η Φαίδρα Θεοδωρίδου, και ο οίκος νυφικών «Fedra», όπως αντίστοιχα, και τα βαφτιστικά της μικρής, που έμοιαζαν είναι βγαλμένα από «παραμύθι»!

«Είναι υπέροχο να μπορείς να νιώσεις το συναίσθημα της ολοκλήρωσης της οικογένειας, βλέπεις το κοριτσάκι σου να βαφτίζεται, και όλο αυτό ήταν πολύ σημαντικό και συγκινητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Κυανός λίγες ώρες μετά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Και η Στάτη Μπούρα τόνισε: «Κρατάει πολλά χρόνια η γνωριμία μας με τη Στάτη. Γνωριστήκαμε όταν τραγουδούσα στην Ερμιόνη. Ήρθε η παρέα της να δει τη συναυλία που κάναμε, και έβλεπα αυτό το πλάσμα να με κοιτάει. Νόμιζα ότι κοιτούσε άλλον, τελικά κοιτούσε εμένα, και από τότε είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί 8 χρόνια»!

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε νέο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved