Έτσι είναι οι σχέσεις Μενεγάκη-Λάτσιου σήμερα! Οι αγκαλιές και τα φιλιά στη μέση του δρόμου!
Gossip Cam

Έτσι είναι οι σχέσεις Μενεγάκη-Λάτσιου σήμερα! Οι αγκαλιές και τα φιλιά στη μέση του δρόμου!

Έχοντας πάντα τα τρία τους παιδιά να τους ενώνουν, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, αν και πρώην σύζυγοι, πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα φωτογραφικά στιγμιότυπά τους στη μέση του δρόμου πριν από μερικές εβδομάδες.

Το άλλοτε ζευγάρι, μπορεί να ήρθε αντιμέτωπο στις δικαστικές αίθουσες για το μοίρασμα κοινών περιουσιακών του στοιχείων τα οποία και απέκτησε την περίοδο που οι δυο τους ήταν ακόμα παντρεμένοι, όμως πλέον όλα αυτά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος έχουν πλέον τις καλύτερες σχέσεις και όταν συναντιούνται είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως υπήρξαν παντρεμένοι για οκτώ και πλέον χρόνια, τα οποία έφεραν μαζί τους και πολύ ευτυχισμένες στιγμές όπως ήταν η γέννηση των τριών παιδιών τους, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας που λατρεύουν και οι δύο.

Μπορεί για ένα διάστημα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και μέχρι να βγει το διαζύγιό τους οι σχέσεις ανάμεσά τους να ήταν ιδιαίτερα παγωμένες, ύστερα και από τη δικαστική διένεξη που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους, όμως πλέον έχουν καταφέρει να φέρουν ξανά τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσά τους, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τα παιδιά που έχουν φέρει στον κόσμο.

Μοιράζονται κάθε ανησυχία τους για το μεγάλωμά τους και παρά το γεγονός ότι πλέον ο γιος τους Άγγελος άρχισε να είναι αυτόνομος αφού έχει μεγαλώσει πλέον πολύ, δεν παύουν να έχουν την έννοια του και να φροντίζουν ώστε να είναι πάντα ευτυχισμένος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι στη μέση του δρόμου να ανταλλάσει φιλιά και αγκαλιές σε πολύ καλό κλίμα, μιας και εκείνη την ημέρα η Ελένη Μενεγάκη μόλις είχε κάνει πρεμιέρα στην ολοκαίνουργια εκπομπή της στο Mega. Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εκεί για να τη συγχαρεί για την επιστροφή της, γνωρίζοντας πολύ καλά πως για αρκετό καιρό η Ελένη είχε αφοσιωθεί σε αυτό.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved