Σε απαρτία -σχεδόν- η πολύτεκνη οικογένεια Πλούταρχου στην πρεμιέρα του με τον Καρρά! (photos)
Gossip Cam

Σε απαρτία -σχεδόν- η πολύτεκνη οικογένεια Πλούταρχου στην πρεμιέρα του με τον Καρρά! (photos)

Ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Βουρλιώτης έβαλαν «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη με την πρεμιέρα τους. 

Οι λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη μεγάλη πρεμιέρα και τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους.

Από την πρώτη κιόλας μέρα πλήθος θαυμαστών κατέκλυσαν το “Fix Night Club”, αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, ενώ ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα επώνυμοι και μη, ειδικά για το διήμερο της πιο αναμενόμενης πρεμιέρας της συμπρωτεύουσας.
Μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο απολαύσαμε και το αγαπημένο συγκρότημα των Goin' Through. Όλοι μαζί θα χαρίζουν μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον no1 χειμερινό προορισμό της συμπρωτεύουσας.

Σύσσωμη η οικογένεια Πλούταρχου

Φυσικά από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλη της οικογένειας του Γιάννη Πλούταρχου, η γυναίκα του Μαρία και τα παιδιά του.

Μάλιστα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό μαζί, αν και έλειπε η Κατερίνα Κακοσαίου η οποία διαθέτει την ίδια μελωδική φωνή με τον πατέρα της και τον αδελφό της Γιώργο που ήδη κάνει επιτυχίες στην ελληνική μουσική σκηνή. Μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή θα έχει και εκείνος πρεμιέρα μιας και θα εμφανίζεται φέτος το χειμώνα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Στη φωτογραφία λοιπόν είδαμε τη Μαρία Παπαδοπούλου-Κακοσαίου μαζί με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της, τον Γιώργο, τον Κωνσταντίνο, την Ελεονώρα και την Παναγιώτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved