Ο τρελός έρωτας Βανδή-Μπισμπίκη σε φωτογραφίες! Καυτά φιλιά σε δημόσια θέα στη Θεσσαλονίκη!
Gossip Cam

Ο τρελός έρωτας Βανδή-Μπισμπίκη σε φωτογραφίες! Καυτά φιλιά σε δημόσια θέα στη Θεσσαλονίκη!

Δεν χρειάζεται να το παραδεχτούν ή να το πουν σε δηλώσεις. Το "φωνάζουν" σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους είτε έρχονται τετ α τετ με κάμερες και φωτογράφους είτε όχι. 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν την ευτυχία τους και δεν διστάζουν να το αποδεικνύουν με κάθε τους δημόσια εμφάνιση κατά την οποία εκδηλώνονται συνεχώς.

Προσφάτως μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και ήρεμοι, μην αφήνοντας από την αγκαλιά του ο ένας τον άλλον.

Φιλιόντουσαν τρυφερά και κοιτιόντουσαν στα μάτια με λατρεία, αδιαφορώντας για τα δεκάδες ζευγάρια μάτια και τον φωτογραφικό φακό που είχαν καρφωθεί πάνω τους.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στηρίζει σε κάθε της βήμα τη Δέσποινα Βανδή και μάλιστα, έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη... Ομόνοια Κολλιάτσου μιας και θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Ακόμα και στα γυρίσματα του Chart Show Your Countdown που παρουσιάζει εκείνη, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στα παρασκήνια, ενθαρρύνοντάς την και περνώντας μαζί της πολύτιμο χρόνο στα διαλείμματα, όποτε βέβαια δεν έχει και εκείνος υποχρεώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τα δημόσια φιλιά και τις αγκαλιές του ζευγαριού στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved