Το ξεσάλωμα της γυναίκας του Μαυρίδη, η σύντροφος του Πολυχρονίδη και η σέξι εμφάνιση της Κολέτσα!
Gossip Cam

Το ξεσάλωμα της γυναίκας του Μαυρίδη, η σύντροφος του Πολυχρονίδη και η σέξι εμφάνιση της Κολέτσα!

Φωτιά στη βραδινή διασκέδαση έχει αποφασίσει να βάζει η Χριστίνα Κολέτσα μαζί με τον Χρήστο Ζώτο, την Ανχελίτα και τη Σοφία Δανέζη η οποία πριν από μερικά βράδια υποδέχτηκε στο νυχτερινό κέντρο τους νέους της φίλους από το Asia Express

Η τραγουδίστρια και η μουσική παρέα της είχαν μεγάλα κέφια βλέποντας στα πρώτα τραπέζια τους πρώην παίκτες του ριάλιτι του Star που την αποθέωσαν κατά την εμφάνισή της στην πίστα όπως βέβαια και τον Χρήστο Ζώτο.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με σέξι αποκαλυπτικό μαύρο κορμάκι που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της και φυσικά το σεξ απίλ της.

Ανάμεσα στους φίλους της Κολέτσα και του Ζώτου που έδωσαν το παρών, ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης με τη σύζυγό του Κρίστη Καθάργια η οποία ξεσάλωσε σε τραγούδι και χορό, η Ρασέλ με τη μητέρα της, η Ζενεβιέβ που δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τα όσα συνέβαιναν εκείνο το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και βέβαια η Μαρία Μαρούλις που ήταν το έτερον ήμισυ της Χριστίνας Κολέτσα στο παιχνίδι.

Από τους παρευρισκόμενους που τράβηξε τα φωτογραφικά φλας πάνω του ήταν φυσικά ο παρουσιαστής του Asia Express Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύντροφό του Katrin Ladose.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved