Δείτε για πρώτη φορά πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό με τη γυναίκα του και το παιδί τους!
Gossip Cam

Δείτε για πρώτη φορά πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό με τη γυναίκα του και το παιδί τους!

Η αλήθεια είναι πως σπάνια απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός τον οποίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός για πρώτη φορά με την οικογένειά του.

Ο λόγος για τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο, έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς ο οποίος είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά τον Ιούλιο του 2017 όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Φαίδρα.

Όπως είχε δηλώσει μάλιστα πρόσφατα ο ηθοποιός: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένα θαύμα!». Ο ίδιος συνέχιζε λέγοντας: «Το θετικό με την γυναίκα μου είναι πως συζητάμε τα πάντα. Φοβόμαστε μήπως τελείωσε ένα κομμάτι της ζωής μας. Ελπίζω να μην μας πάρει η μπάλα γιατί ήταν ένας φόβος που τον είχα πάντα μέσα μου. Όπως και για τον γάμο. Όμως, πιστεύω πως δεν θα το αφήσουμε έτσι γιατί όταν ο ένας από τους δύο πέφτει, ο άλλος τον παρακινεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση».

Από τέτοιες «γλυκές» δηλώσεις αλλά και από τις παρακάτω φωτογραφίες όπου το ζευγάρι απεικονίζεται σε χαλαρή του βόλτα σε εμπορικό κέντρο μαζί με τον γιο του να γελάει και να περνάει πολύ καλά μαζί, μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved