Μιχάλης Σηφάκης-Όλγα Στεφανίδη: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι
Gossip Cam

Μιχάλης Σηφάκης-Όλγα Στεφανίδη: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι

Ο Μιχάλης Σηφάκης και η σύζυγός του Όλγα Στεφανίδη διασκέδασαν με την ψυχή τους στα μπουζούκια.

Το ζευγάρι, το οποίο δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, επεέλεξε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο. Οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ενώ δε φάνηκε να ενοχλούνται από τον φωτογραφικό φακό, που τους απαθανάτισε.

Ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018, στην Κρήτη απ’ όπου κατάγεται ο Μιχάλης.

Οι δυο τους διανύουν μια πολλή ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, είναι χαρούμενοι, κάτι το οποίο διακρίνεται στα πρόσωπά τους.

Παρ’ όλο που αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και διατηρούν χαμηλό προφίλ, καθώς δεν επιθυμούν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή, έκαναν την κοινή τους εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, πόλο έλξης για πολύ κόσμο.

Ήταν χαλαροί και φάνηκε να διασκεδάζουν αρκετά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ντυμένοι απλά και στα μαύρα, μπήκαν στον χώρο πιασμένοι χέρι-χέρι. Η Όλγα Στεφανίδη επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν και ψηλά μποτάκια, αλλά και ένα μαύρο σακάκι ριγμένο στους ώμους. Ο

Μιχάλης με τζιν και t-shirt, σε πιο casual στυλ.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved