Όσοι έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πίτας του ALPHA-Οι ηχηρές απουσίες
Gossip Cam

Όσοι έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πίτας του ALPHA-Οι ηχηρές απουσίες

Διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Μαρινέλλας, του Μακεδόνα και της Παπαρίζου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός alpha έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο, σε ένα εορταστικό κλίμα.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνοδευόταν από τη σύντροφό του Laurie Holcobe και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. Εκείνος φορούσε γκρι κοστούμι και μωβ γραβάτα, ενώ εκείνη ένα total black σύνολο με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρα πέδιλα.

Εκεί ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία διανύει μια πολλή επιτυχημένη σεζόν με το late night show που παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του συγκεκριμένου καναλιού. Η ξανθιά παρουσιάστρια έφτασε στον χώρο χαμογελαστή, ενώ επέλεξε ένα ανδρόγυνο look, με το κόσμημα που φορούσε στο λαιμό να είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κώστα Τσουρό και την Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσαν επίσης το «παρών». Η Ευρυδίκη με μια δερμάτινη μίνι φούστα και ψηλές μπότες, η Φωτεινή Πετρογιάννη με ένα φόρεμα σε ασημένιο και μπλε χρωματισμό και ο Κώστας Τσουρός με μπλε πουκάμισο και γκρι σακάκι.

Εκεί ήταν και η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Νάνσυ Παραδεισανού, και ο Δήμος Βερύκιος.

Από την κοπή της πίτας, ωστόσο, υπήρξαν κάποιες απουσίες που προκάλεσαν αίσθηση, όπως εκείνη της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ο Αντώνης Σρότερ, η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη κάτι που σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του «Happy Day», λέγοντας:

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν».

Δείτε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved