Η Σάσα Σταμάτη πιο σικ από ποτέ στο Κολωνάκι
Gossip Cam

Η Σάσα Σταμάτη πιο σικ από ποτέ στο Κολωνάκι

Η Σάσα Σταμάτη βγήκε για ψώνια με πολύ ωραίο look.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βγήκε στην αγορά του Κολωνακίου για αγορές και το ντύσιμό της ήταν ιδιαίτερα ωραίο. Η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπλε ξεβαμμένο τζιν, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια, ροζ t-shirt, μαύρο δερμάτινο και τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω, ενώ τα κόκκινα γατίσια γυαλιά της συμπλήρωναν άρτια το look της. Η Σάσα Σταμάτη, πλέον, έχει περισσότερο χρόνο για εκείνη, καθώς η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ ολοκλήρωσε πρόωρα τον κύκλο της, με αποτέλεσμα εκείνη να έχει πιο ευέλικτο πρόγραμμα.

Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά με την εκπομπή και την πρόωρη ολοκλήρωση της, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Δεν μπορώ να σου πω πως είμαι χαρούμενη, αγαπώ πολύ την δουλειά μου και πάλεψα πολύ για αυτήν την εκπομπή…Είναι η πραγματικότητα γιατί πολλές φορές δεν αρκούν μόνο τα νούμερα. Από το ραντεβού στον ΣΚΑΙ δεν μου είπαν κάτι μυστικό, έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι γιατί όπως ξέρεις δεν έχω απολυθεί. Συνεχίζω να πληρώνομαι από το κανάλι αυτό, δεν έχω συμβόλαιο, έχω σύμβαση. Με κάλεσε η Εύη Κουτσαφτάκη και μου είπε “Σάσα μου θέλουμε πολύ την εκπομπή σου αλλά δεν χωράει λόγω του νέου προγράμματος.” Είχαμε πάρει το πράσινο φως να προσχωρήσουμε διότι θα γινόταν εκπομπή μία ώρα, τελικά δεν χωρούσε ούτε μία ώρα».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved