Η Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της Λάουρα στο αεροδρόμιο
Gossip Cam

Η Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της Λάουρα στο αεροδρόμιο

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την κόρη της Λάουρα Λάτσιου στο αεροδρόμιο.

Η διάσημη παρουσιάστρια εντοπίστηκε από τον φακό των paparazzi στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με την κόρη της Λάουρα Λιάτσου. Μαμά και κόρη πραγματοποίησαν ταξίδι, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο προορισμός τους.

Η προσφάτως 14 ετών κόρη της Ελένης Μενεγάκη είναι η πρώτη στη σειρά κόρη της παρουσιάστριας. Μάλιστα, πριν από ένα μήνα είχε γενέθλια, με την Ελένη να αναφέρεται σε αυτό στον αέρα της εκπομπή της, λέγοντας:

«Η Λαουρίτσα μου είχε γενέθλια. Έγινε 14 χρονών! Πώς αλλάζουν χρόνο με το χρόνο έτσι τα παιδιά. Κοιτάω τις παλιές φωτογραφίες τους και τρελαίνομαι… Λέω «Τα είχα εγώ αυτά μικρά» και τα βλέπω τώρα μεγάλα και πιο μεγάλα και από την ηλικία τους, γιατί τα συγκρίνω με τη Μαρίνα…».

Παρά τις ομολογουμένως αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Alpha βρίσκει πάντα χρόνο για τα παιδιά της και περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, κάτι που φαίνεται να κάνει και τώρα με τη Λάουρα Λάτσιου.

Οι δυο τους κατέφθασαν στο αεροδρόμιο ντυμένες απλά και με παρεμφερές look, αφού οι μπότες τους έμοιαζαν αρκετά, όπως και το υπόλοιπο στυλ τους. Πέρασαν από τον έλεγχο, τακτοποίησαν τα πράγματά τους και το ταξίδι τους ξεκίνησε.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved