Αντιγόνη Ψυχράμη-Δημήτρης Μακαλιάς: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι
Gossip Cam

Αντιγόνη Ψυχράμη-Δημήτρης Μακαλιάς: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς βγήκαν για ποτό.

Οι δυο τους αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν βραδινή έξοδο, κάτι που δεν κάνουν πολύ συχνά, καθώς είναι γονείς και αυτό έχει κάποιες συγκεκριμένες συνέπειες.

Ωστόσο, κατάφεραν να κλέψουν λίγο χρόνο και να διασκεδάσουν, επιλέγοντας το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Οι δυο τους ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ενώ χάρισαν το χαμόγελό τους στους φωτογράφους.

Μπήκαν στον χώρο πιασμένοι χέρι-χέρι, με την Αντιγόνη να έχει επιλέξει ένα animal print φόρεμα και μαύρες ψηλές μπότες. Ο Δημήτρης επέλεξε ένα τζιν, μαύρο πουκάμισο και μαύρα παπούτσι.

Οι δυο τους σε παλαιότερη τηλεοπτική τους συνέντευξη είχαν δηλώσει ότι η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2010, ενώ ζευγάρι έγιναν μετά από δυο χρόνια, με τον Δημήτρη Μακαλιά να εξηγεί ότι από την αρχή ήταν σίγουρος ότι θέλει να είναι με την Αντιγόνη, παρά το γεγονός ότι εκείνη ήθελε τον χρόνο της, αφού δεν ήταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή, αλλά στην παρέα τους ήταν επίσης η Νάντια Κοντογεώργη και ο Άκης Σακελλαρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: NDP Photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved