Δείτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δούκισσας Νομικού στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! (photos)
Πηγή: NDP
Gossip Cam

Δείτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δούκισσας Νομικού στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! (photos)

Την πιο γλυκιά και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού η οποία, όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη της απολαμβάνει την κάθε στιγμή μιας και όλα βαίνουν ομαλά. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία με πρόσφατη ανακοίνωσή της εξέφρασε την ανάγκη της να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιουργεί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και να αφήσει για λίγο στην άκρη την τηλεοπτική της καριέρα, πλέον ασχολείται με πράγματα που τη γεμίζουν.

Προσφάτως μάλιστα βρέθηκε σε φιλανθρωπικό μαραθώνιο στον οποίο μάλιστα συμμετείχε ενεργά.

Φορώντας αθλητικά ρούχα που έκρυβαν καλά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, η Δούκισσα έδειχνε να είναι ιδιαιτέρως ευδιάθετη και παρ' όλο που ήταν εντελώς άβαφη, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Λογικό, θα σκεφτεί κανείς αφού βιώνει το όνειρό της, να αποκτήσει μία μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

Παρ' όλο που είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δείχνει να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, έχει πάρει μόνο τα... απαραίτητα κιλά και προσέχει πολύ προκειμένου να τρέφεται σωστά και να μην επιβαρύνεται με περιττά κιλά που δεν προσφέρουν τίποτα ούτε σε εκείνη ούτε στο έμβρυο.

Αν και μας έχει αφήσει να εννοήσουμε πως περιμένει κοριτσάκι, η ίδια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το φύλο του μωρού που περιμένει.

Όσο για τον μόλις ενός έτους μεγαλύτερο γιο της, Σάββα, δείχνει να ανυπομονεί και εκείνος, όπως η μαμά και ο μπαμπάς για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό μαραθώνιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved