Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Κοινή εμφάνιση με πολλά χαμόγελα! Η στήριξή του και ο... γάμος (photos)
Gossip Cam

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Κοινή εμφάνιση με πολλά χαμόγελα! Η στήριξή του και ο... γάμος (photos)

H Τόνια Σωτηροπούλου κι ο Κωστής Μαραβέγιας πραγματοποίησαν νέα κοινή εμφάνιση και τα «κλικς» των φωτογράφων ήταν ασταμάτητα.

Η Τόνια συμμετέχει στην ταινία «Everything is Wonderful», η οποία έκανε την επίσημη προβολή της. Πρωταγωνίστριες είναι η Pia Mechler και η Stephanie Angel.

Η Τόνια ήταν πραγματικά εκθαμβωτική μέσα στο μαύρο φόρεμά της και ο ενθουσιασμός της ήταν εμφανής στο πρόσωπό της. Βέβαια, η χαρά της πήγαζε κι από το γεγονός ότι ο αγαπημένος της Κωστής βρέθηκε στο πλευρό της σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την επαγγελματική της πορεία.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί, με πολλή χαρά και χαμογελαστοί, αφού το τελευταίο διάστημα οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι συχνές και το κρυφτό με τις κάμερες και τους φωτογράφους δεν έχει πλέον θέση στη ζωή τους.

Ο Κωστής πόζαρε χαμογελαστός στο πλευρό της Τόνιας, με ένα ντύσιμο που μόνο εκείνος μπορούσε να υποστηρίξει.

Εκεί βρέθηκαν και άλλοι επώνυμοι, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Τζωρτζ Παπακώστας.

Λίγο πριν την έναρξη της προβολής της ταινίας, όταν γύρω από την ηθοποιό συγκεντρώθηκαν δημοσιογράφοι και τη ρώτησαν αν σκοπεύει μαζί με τον αγαπημένο της να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνη έδωσε την απάντησή της για να... κλείσει στόματα.

Δείτε στην ακόλουθη gallery τι απάντησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved