Αν είστε φαν του Τόνι Σφήνου, αυτές τις φωτογραφίες δεν πρέπει να τις δείτε! (photos)
Gossip Cam

Αν είστε φαν του Τόνι Σφήνου, αυτές τις φωτογραφίες δεν πρέπει να τις δείτε! (photos)

Έχετε δει πώς είναι χωρίς περούκα, γυαλιά και 70s ρούχα ο Τόνι Σφήνος

Η αλήθεια είναι πως ο καλλιτέχνης ο οποίος κατά κόσμον ονομάζεται Θάνος Κιούσης στην καθημερινότητά του είναι τελείως διαφορετικός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Τόνι και τα... τσικάκια του είναι μόνο για τις πίστες και τα τηλεοπτικά πλατό καθώς ο ίδιος προφανώς και έχει καταφέρει να ξεχωρίζει τελείως στη ζωή του την καλλιτεχνική του υπόσταση από την πραγματικότητα. Και μέχρι τώρα, ακόμα και όταν ήταν καλεσμένος σε άλλες εκπομπές -εκτός από αυτές που παρουσίαζε ο ίδιος- ή εκδηλώσεις, φρόντιζε να φοράει τα κουστούμια του που παραπέμπουν πάντα στα... παιδιά των λουλουδιών, την περούκα του και τα γυαλιά του και να κάνει την εμφάνισή του.

Μία εκδήλωση πρόσφατη εκδήλωση όμως στην οποία κεντρικό πρόσωπο ήταν μία πολύ καλή του φίλη στάθηκε η αφορμή για να τον δούμε και στα... κανονικά του. Ο ίδιος... αυτοσυστήθηκε ουσιαστικά ως Θάνος Κιούσης, χαμογελώντας, σχεδόν αμήχανα μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς που είχαν συγκεντρωθεί με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Φιλίνη "Με τα μάτια της ψυχής". Ο ίδιος, αφού χαιρέτησε την καλή του φίλη, χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό αρκετά αμήχανα μιας και ήταν η πρώτη του φορά που εμφανιζόταν δημόσια και ενώπιον τόσων εκπροσώπων των media ως... Θάνος Κιούσης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved