Σπάνια δημόσια εμφάνιση για Ισάακ-Μπουλέ (photos)
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για Ισάακ-Μπουλέ (photos)

Η Νάντια Μπουλέ και ο αγαπημένος της έκαναν έξοδο για δύο!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε θέατρο και ο φακός των φωτογράφων τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους, με τη Νάντια να είναι εντυπωσιακότατη μέσα στο μακρύ animal print φόρεμά της.

Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν, ενώ πάντοτε φροντίζουν να είναι διακριτικοί. Οι τελευταίες τους έξοδοι αφορούν σε θεατρικές παραστάσεις ή εκθέσεις τέχνης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε απαντήσει σε ερώτηση για το αν η δημιουργία οικογένειας είναι στα πλάνα της.

«Είμαι 34, σε μια ηλικία που το θέμα της οικογένειας αντικειμενικά παίζει στο κεφάλι σου, γιατί ο χρόνος παίζει πλέον ρόλο στη ζωή σου. Είτε η απάντηση είναι “ναι, θέλω να κάνω παιδιά” είτε είναι “όχι, δεν θέλω να κάνω οικογένεια”, το θέμα είναι ότι αρχίζεις να το σκέφτεσαι.

Βρίσκομαι στο “ίσως, δεν ξέρω”. Δεν νιώθω έτοιμη αυτή τη στιγμή, για προσωπικούς λόγους και δαίμονες. Αλλά φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα χτυπήσει το καμπανάκι. Πιστεύω για τις γυναίκες το καμπανάκι είναι ο χρόνος. Είναι νομοτελειακό. Μπορείς να κάνεις παιδί μέχρι ένα σημείο, αλλιώς το παίρνεις απόφαση ότι δεν κάνεις ή πας σε μια άλλη επιλογή. Δεν θέλω, όμως, να σου πω ότι φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μια ηλικία χωρίς οικογένεια» είχε πει στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved