Νικολέττα Ράλλη-Μιχάλης Ανδρούτσος: Είναι αχώριστοι! Νέες φωτογραφίες του έρωτά τους! (photos)
Gossip Cam

Νικολέττα Ράλλη-Μιχάλης Ανδρούτσος: Είναι αχώριστοι! Νέες φωτογραφίες του έρωτά τους! (photos)

Από τότε που η Νικολέττα Ράλλη βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου, όλα δείχνουν να πηγαίνουν... πρίμα στην προσωπική της ζωή. 

Η παρουσιάστριακαι blogger τoυ queen.gr, δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της μαζί του και γι' αυτό είναι ελάχιστες οι ώρες της ημέρας που ο ένας αποχωρίζεται τον άλλον.

Γι' αυτό και ήταν φυσικό και επόμενο ο φωτογραφικός φακός να τους εντοπίσει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας την ώρα που αποβιβάζονταν από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης. Η Νικολέτα, η οποία παρά το γεγονός ότι ήταν σχεδόν άβαφτη και ντυμένη κάζουαλ, έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία, κρατούσε στα χέρια της κάτι ψώνια και μία γλάστρα με έναν θάμνο που προφανώς είναι από τα αγαπημένα της φυτά.

Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την ευτυχία τους, χωρίς να επιζητούν τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αντίθετα, προτιμούν να περνούν, όσο γίνεται, απαρατήρητοι και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εννοείται πως μοιράζονται τα πάντα και παρά το γεγονός ότι δεν ζουν -ακόμα τουλάχιστον- κάτω από την ίδια στέγη, περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Δείτε φωτογραφίες τους από την πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους στην καρδιά της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved