«Το δικό μας σινεμά» έρχεται - Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες (photos)
Gossip Cam

«Το δικό μας σινεμά» έρχεται - Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες (photos)

«Το Δικό μας Σινεμά» κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άλσος την Τετάρτη 12 Ιουνίου και οι εικόνες από τις πρόβες προδίδουν μια υπερπαραγωγή.

Το θέατρο Άλσος αναβιώνει και έχει ανακαινιστεί πλήρως, με αποτέλεσμα οι θεατές που θα το επισκεφθούν για να παρακολουθήσουν την παράσταση να ζήσουν μι όμορφη εμπειρία σε ένα όμορφο περιβάλλον στην Αθήνα.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό και βίντεο, με τους συντελεστές να είναι κατενθουσιασμένοι που θα ανέβει το εν λόγω έργο. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι αρχικά δεν είχε σκοπό να αποδεχτεί την πρόταση λόγω κούρασης, όμως όπως υπογράμμισε δεύτερες ευκαιρίες δεν δίνονται, κι έτσι είπε το μεγάλο «ναι».

Όλοι μίλησαν με πολύ χαρά γι’ αυτό που θα συμβεί στο θερινό θέατρο και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να χαρίσουν μοναδικές βραδιές στον κόσμο που θα τους τιμήσει.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στιγμές από την πρόβα τους, ενώ όπως θα δείτε τα κουστούμια, τα σκηνικά και όλα όσα έχουν στηθεί στο νέο πια θέατρο Άλσος θα καταπλήξουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved