Είδαμε το κορμί της Νικολέτας Καρρά και δεν το πιστεύαμε! (photos)
Gossip Cam

Είδαμε το κορμί της Νικολέτας Καρρά και δεν το πιστεύαμε! (photos)

Η Νικολέτα Καρρά περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τους φίλους της, ύστερα και από τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, τον γνωστό δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη.

Η ηθοποιός μετά το τέλος του γάμου της έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ξεκούραση και χαλάρωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους χώρισαν πριν το Πάσχα και μάλιστα όταν εκείνο το διάστημα η ηθοποιός έκανε διακοπές στην Ελούντα της Κρήτης και εκείνος στην πατρίδα του, την Κύπρο, πολλοί θεώρησαν πως αυτή ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση του χωρισμού τους.

Η απόφαση του διαζυγίου, πάντως, και σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί από τότε, ήταν κοινή, αφού υπήρχε κρίση ανάμεσά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρά τις όποιες προσπάθειές τους να τα βρουν, δεν τα κατάφεραν.

Ωστόσο, αρχικά δεν είχαν αφήσει να βγει προς τα έξω αυτή η απόφασή τους, και γι’ αυτό η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν «βόμβα», αφού όλοι πίστευαν πως επρόκειτο για ένα πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός, πριν από λίγες ημέρες, απαθανάτισε την Νικολέτα Καρρά σε παραλία της Βουλιαγμένης να κάνει το μπάνιο της παρέα με τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Τόνυ Δημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία, η ηθοποιός μονοπώλησε τα βλέμματα των υπόλοιπων λουόμενων και φυσικά του φωτογραφικού φακού καθώς διαθέτει τις τέλειες αναλογίες. Και για του λόγου το αληθές, δείτε την στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved