Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Οι γονείς του ζευγαριού στην εκκλησία (exclusive photos)
Gossip Cam

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Οι γονείς του ζευγαριού στην εκκλησία (exclusive photos)

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Λίγη ώρα πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα. 

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα 16 Ιουνίου και 6 το απόγευμα στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό και σας δείξαμε τις πρώτες εικόνες από την εκκλησία λίγο πριν το γάμο.

Το gossip-tv.gr, βρισκόταν εκεί από νωρίς το απόγευμα και σας έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όλες τις λεπτομέρειες, με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της άφιξης των καλεσμένων αλλά και του ζευγαριού.

Πρώτοι έφτασαν στην εκκλησία οι γονείς του Βασίλη Κικίλια, Μαρία και Παναγιώτη Κικίλιας αλλά και οι γονείς της παρουσιάστριας, Τζένης Μπαλατσινού.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι δύο οικογένειες, συναντήθηκαν στον Διόνυσο, την Παρασκευή και έφαγαν όλοι μαζί!

Ο φωτογραφικός μας φακός, απαθανάτισε και τον Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος μάλιστα έχει φτιάξει και τα γλυκά του γάμου.
Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, φρόντισε να περιποιηθεί και τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το ευχάριστο γεγονός, προσφέροντάς τους νερά αλλά και έχοντας τοποθετήσει ομπρέλες.

Λουλούδια υπάρχουν παντού και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή.
Δείτε στη gallery τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved