Μύκονος: Την «τσακώσαμε» με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το κορμί της (αρετουσάριστες photos)
Gossip Cam

Μύκονος: Την «τσακώσαμε» με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το κορμί της (αρετουσάριστες photos)

Μύκονος: Είναι ηθοποιός, ξανθιά, με υπέροχο πρόσωπο και μόλις ανακαλύψαμε και το υπέροχο κορμί της. Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι αρετουσάριστες και αποδεικνύουν τις καταπληκτικές αναλογίες του σώματός της. 

Η Μύκονος και φέτος έχει την τιμητική της. Ποδοσφαιριστές, μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιαστές και celebrities κάνουν ένα πέρασμα από το νησί των Ανέμων για να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να ζήσουν υπέροχα κοσμικά βράδια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv έχει ήδη απαθανατίσει πολλά πρόσωπα τόσο από την ελληνική showbiz όσο και απο τη διεθνή.

Μερικά από αυτά τα πρόσωπα μας έχουν κάνει ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση. Ένα από αυτά είναι και η ξανθιά καλλονή ηθοποιός, που βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Μύκονο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Το φωτογραφικό υλικό που ήρθε στα χέρια μας ήταν αρετουσάριστο και δεν υπάρχει κανένας λόγος επεξεργασίας του. Το πρόσωπό της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ήταν υπέροχο, όπως ακριβώς και το κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην gallery που ακολουθεί και απολαύστε μερικές στιγμές από τις βουτιές της στην πισίνα του Pasaji στον Ορνό της Μυκόνου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved