Τζαβέλλας-Πικράκη: Οι πρώτες φωτό με τον γιο τους στη θάλασσα (photos)
Gossip Cam

Τζαβέλλας-Πικράκη: Οι πρώτες φωτό με τον γιο τους στη θάλασσα (photos)

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο του Γιώργου Τζαβέλλα και της Αθηνάς Πικράκη που περνούν με τον γιο τους και φυσικά το απολαμβάνουν! 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που είχε παντρευτεί πέρυσι τον Αύγουστο με πολιτικό γάμο, μόλις λίγους μήνες πριν υποδεχτεί τον γιο του, δείχνει να βιώνει την πιο όμορφη περίοδο αφού απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία που του χάρισε ο μπόμπιρας.

Ο Τζαβέλλας junior που τον προσεχή Οκτώβριο θα γίνει ενός έτους, είναι το... κέντρο του κόσμου για τους γονείς του που του έχουν τεράστια αδυναμία.

Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr από τις πρώτες διακοπές της οικογένειας στη Μύκονο για να διαπιστώσετε ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει τεράστια αγάπη για τον μικρό την οποία και του δείχνει.

Τα φωτογραφικά κλικ έχουν "τσακώσει" τον Γιώργο Τζαβέλλα με ένα τεράστιο χαμόγελο να υποδέχεται στην αγκαλιά του τον μικρούλη, ο οποίος με τη σειρά του κάνει χαρούλες κάθε φορά που αλλάζει... χέρια από τη μαμά στον μπαμπά.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις πρώτες διακοπές με τον μικρό του στη Μύκονο, αγαπημένο προορισμό τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και της καλλονής συζύγου του. Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery...

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved