Νίκος Κουρής-Έλενα Τοπαλίδου: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι (photos)
Gossip Cam

Νίκος Κουρής-Έλενα Τοπαλίδου: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι (photos)

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου σπανίως πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, όμως έγινε η εξαίρεση για χάρη της τέχνης.

Ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δον Ζουάν» κι η αγαπημένη του σύζυγος, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει έναν γιο, δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί στο θέατρο Ρεματιάς και να τον απολαύσει.

Το ζευγάρι είναι 11 χρόνια μαζί και δεν επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, ενώ ελάχιστες είναι οι φορές που τους βλέπουμε σε κοσμικά events, ενώ προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους.

«Με το παιδί έχω αλλάξει ματιά συνολικά στη ζωή μου. Αναγκαστικά αλλάζεις. Ξέρεις, είναι τελείως διαφορετικό το γεγονός ότι νομίζεις ως ενήλικος πως το παιδί δεν καταλαβαίνει πράγματα και ξεχνάς ότι υπήρξες παιδί και αντιμετωπίζεις το παιδί ως έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται όπως εσύ. Οπότε, δεν χρειάζεται να του φορτώνεις πράγματα που δεν ξέρει. Πρέπει εσύ να ξεχάσεις μερικά πράγματα που σε έχουν φορτώσει για να επικοινωνήσεις με τα παιδιά», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο παρελθόν.

Δείτε τους να ποζάρουν μαζί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved