Θέατρο Άλσος: Οι επώνυμες παρουσίες, τα γέλια στα καμαρίνια και οι εκπλήξεις! (photos)
Gossip Cam

Θέατρο Άλσος: Οι επώνυμες παρουσίες, τα γέλια στα καμαρίνια και οι εκπλήξεις! (photos)

Στο θέατρο Άλσος συμβαίνουν όμορφα πράγματα και οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου σπεύδουν να παρακολουθήσουν την παράσταση του φετινού καλοκαιριού.

Το έργο «Το δικό μας σινεμά» αποτελεί πόλο έλξης για πολύ κόσμο, ενώ το επιλέγουν και άνθρωποι, οι οποίοι σπανιώς κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Αναμεσά τους είναι και η Γιάννα Νταρίλη, που είναι εντυπωσιακή και ήρθε στη χώρα έπειτα από 5 χρόνια. Η Γιάννα μεσουράνησε στα τηλεοτικά πλατό τη δεκαετία του '90 ενώ τώρα διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική.

Εκεί είδαμε όμως και τη Σοφία Μαριόλα κι τον Στράτο Τζώρτζογλου, οι οποίοι δείχνουν απόλυτα ερωτευμένοι κι ευτυχείς.

Δύο μήνες έγγαμου βίου κοντεύει να κλείσει το ζευγάρι και αυτό που διακρίνει κανείς στα πρόσωπά τους είναι χαρά και ενθουσιασμός.

Ο γάμος τους στα Χανιά αποτέλεσε ένα από τα events που απασχόλησαν ιδιαίτερα τα media, ενώ όλοι έκαναν λόγο για ένα γεγονός το οποίο φάνηκε να απολαμβάνουν πολύ οι δυο τους.

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποίησε βραδινή έξοδο ψυχαγωγικής φύσεως. Οι δυο τους έδειχναν χαρούμενοι και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, ενώ η Σοφία ήταν εντυπωσιακή μέσα στο τιρκουάζ φόρεμα αρχαιοελληνικής αισθητικής που επέλεξε να φορέσει!

Ο Στράτος από την άλλη ήταν επίσης καλοντυμένος με ένα ιδιαίτερο look, αφού συνδύασε λευκό σκισμένο τζιν με γκρι σακάκι!

Δείτε τους στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved