Καλημέρης-Κοντοβά: Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο για το ευτυχισμένο ζευγάρι (photos)
Gossip Cam

Καλημέρης-Κοντοβά: Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο για το ευτυχισμένο ζευγάρι (photos)

Σε λίγο καιρό, ο Τζώννυ Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά κλείνουν δύο χρόνια σχέσης και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι δυο τους δεν είναι από τα ζευγάρια που επιζητούν τη δημοσιότητα. Το αντίθετο μάλιστα, μόνο που τυγχάνει να συχνάζουν σε μέρη όπου οι φωτογράφοι παραμονεύουν και γι' αυτό ο έρωτάς τους έχει απαθανατιστεί πολλές φορές.

Οι ίδιοι πάντως δεν δείχνουν να ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Τους αρκεί που είναι μαζί, ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, παρ' όλο που κλείνουν σε λίγο δύο χρόνια σχέσης. Μάλιστα, αυτή η σχέση είχε ξεκινήσει στη Μύκονο πριν δύο καλοκαίρια όπου και απαθανατίστηκαν προσφάτως οι δυο τους σε παραλία του νησιού.

Χαλαροί, ήρεμοι και πολύ ευδιάθετοι, ο ισχυρός άντρας των media και η σχεδιάστρια ρούχων απολάμβαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του νησιού των ανέμων ενώ αμέσως μετά αφέθηκαν στα... χάδια του ήλιου στις πολυτελείς ξαπλώστρες της παραλίας όπου συχνάζουν. Φυσικά, η Χριστίνα Κοντοβά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις τέλειες αναλογίες της και το απλό beach style που είχε επιλέξει για τη συγκεκριμένη μέρα, δίνοντας για ακόμα μία φορά μαθήματα στιλ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved