Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και είναι ένας κούκλος! (photos)
Gossip Cam

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και είναι ένας κούκλος! (photos)

Ο πατέρας του συνεχίζει να είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας ενώ στα νιάτα του έκαιγε καρδιές. Τώρα ήρθε η σειρά του γιου του (του μικρότερου καθώς έχει δύο) για να κάνει το ίδιο.

Ο λόγος για τον Αλέξη Βούρο, γιο του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και ηθοποιού Γιάννη Βούρου ο οποίος έκανε δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πατέρα του και τράβηξε τα φωτογραφικά φλας πάνω του με την γοητεία του.

Ο νεαρός Αλέξης είναι το ένα από τα τρία καμάρια του μπαμπά -τα άλλα δύο είναι ο Στέφανος που ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Νταίζη Σεμπεκοπούλου και η Μαρία Λουίζα Βούρου την οποία έχει υιοθετήσει μιας και δεν είναι βιολογική του κόρη- και πώς θα μπορούσε να μην είναι έτσι αφού είναι πρωταθλητής στον στίβο.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, μιας και είχε πολύ καλές επιδόσεις. «Είµαι περήφανος που η εξέλιξη και η πορεία του Αλέξη παρουσιάζουν πρόοδο» είχε πει τότε για τον γιο του ο Γιάννης Βούρος γεμάτος υπερηφάνεια.

Ο Γιάννης Βούρος έχει έναν ακόµα λόγο να νιώθει περήφανος και δεν είναι άλλος από τον µεγαλύτερο γιο του, τον Στέφανο, που απέκτησε από τον γάµο του µε την επίσης ηθοποιό, Νταίζη Σεµπεκοπούλου.

Ο 32χρονος Στέφανος, ο οποίος έχει 67% ποσοστό αναπηρίας, καθώς έχει γεννηθεί µε δυσµορφία στα δάχτυλα των άνω και κάτω άκρων, σπούδασε στην Ελλάδα, έκανε µεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο και συνεχίζει να «παλεύει» µε αξιοπρέπεια για την ανεξαρτησία του.

Όσο για την πρόσφατη εμφάνιση του Αλέξη Βούρου στο πλευρό του πατέρα του κατά την ορκωμοσία του ως Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, ήταν απόλυτα λογικό να τραβήξει πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα βλέμματα των κοριτσιών που εντυπωσιάζονταν από τη γοητεία του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved