Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του (photos)
Gossip Cam

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του (photos)

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που μας συστήθηκε τηλεοπτικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψε τη γυναίκα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του. 

Ο Ντάνος της έχει τρελή αδυναμία και έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως είναι η κινητήριος δύναμή του.

Είναι η γυναίκα που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα. Ένας μαχητής, γοητευτικός και επίμονος -κάθε φορά- να κατακτήσει τον στόχο του.

Είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα στο πλευρό του, ό,τι και αν ζητήσει και το πρόσωπο εκείνο που εμπιστεύεται πιο πολύ από τον καθέναν στη ζωή.

Αν και η γυναίκα αυτή, για ευνόητους λόγους, παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν είναι καθόλου εξοικειωμένη, προσφάτως έκανε μία μικρή εξαίρεση προκειμένου να βρεθεί με τον Ντάνο στο θέατρο.

Βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Άλσος όπου συνεχίζονται οι παραστάσεις για τη μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού "Το δικό μας σινεμά" και απόλαυσαν το έργο και κυρίως τον φίλο του Ντάνου επί σκηνής Γιώργο Χρανιώτη αλλά και τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα η οποία ανήκει στο μπαλέτο της παράστασης.

Η ταυτότητα της γυναίκας που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτεται στην gallery όπως και όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved