Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα! Οι σόλο εμφανίσεις και τα ερωτευμένα ζευγάρια που συζητήθηκαν (photos)
Gossip Cam

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα! Οι σόλο εμφανίσεις και τα ερωτευμένα ζευγάρια που συζητήθηκαν (photos)

Χθες, πρωτομηνιά επέλεξαν οι συντελεστές της παράστασης "Μαμά" για να κάνουν την πρεμιέρα τους για να μπει με το δεξί και... χαμόγελα ο νέος μήνας. 

Το βραβευμένο έργο της Marta Barcelo «Μαμά» (Τοcar Mare), που έκανε αίσθηση στο κοινό, καθώς οι λίγες παραστάσεις στο θέατρο «Θησείον» έγιναν όλες sold out μέσα σε 2 ημέρες, συνεχίζεται στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου!

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Σουλεϊμάν, μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Ουρανίας», που αγαπήθηκε πολύ από το θεατρικό κοινό, κέρδισε ένα ακόμα στοίχημα σκηνοθετώντας την Ελένη Καστάνη, σε έναν ρόλο ζωής για εκείνη και την Ευγενία Σαμαρά, η οποία αποτέλεσε μία αποκάλυψη στο ρόλο της κόρης, και απέδειξε πολλά για την υποκριτική της ικανότητα.

Το «φρέσκο» έργο της Marta Barcelo αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα της σύγχρονης σκηνής του ισπανικού θεάτρου και μιλάει για την πανανθρώπινη σχέση μεταξύ μάνας και παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο κέρδισε το 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και το 5ο Τουρνουά Διατλαντικής Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες.

Η μετάφραση είναι της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και η σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν ενώ την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης, όσοι επώνυμοι φίλοι των δύο πρωταγωνιστριών τις τίμησαν με την παρουσία τους βρέθηκαν στα καμαρίνια τους για να τις συγχαρούν για τις απίθανες ερμηνείες τους.

Ανάμεσά τους η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε πυρετό δουλειάς για την παράσταση "Ωνάση-Τα θέλω όλα" που πρόκειται σύντομα να ανέβει στο θέατρο Παλλάς και της οποίας υπογράφει τη μουσική, ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη σε σπάνια βραδινή τους έξοδο αλλά και ο Γιάννης Ποιμενίδης ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρας της συντρόφου του Ευγενίας Σαμαρά.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη πρεμιέρα χθες το βράδυ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved