Το οικογενειακό reunion -μετά από καιρό- που μας συγκίνησε! (photos)
Gossip Cam

Το οικογενειακό reunion -μετά από καιρό- που μας συγκίνησε! (photos)

Τι και αν το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια; Τι και αν εκείνη ζει εδώ και τρία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες; Όταν μπορεί η οικογένεια συναντιέται και μοιάζει σαν να μην έχει περάσει τίποτα από πάνω της!

Ο λόγος για την οικογένεια Αυγουστίδη, τον Ντίνο Αυγουστίδη, την πρώην σύζυγό του Μαρία Τζομπανάκη και τον γιο τους Ορφέα Αυγουστίδη.

Οι τρεις τους, αν και δεν ζουν πλέον μαζί, αν και δεν έχουν συχνές επαφές λόγω απουσίας της ηθοποιού στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει με τον νέο σύζυγό της Γιάννη Βάλβη ο οποίος εργάζεται εκεί.

«Είμαι στη Νέα Υόρκη αλλά η Ελλάδα είναι μέσα μου και θα είναι πάντα. Έχω μια εκπομπή στο κοινοτικό ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης και διευθύνω το Ελληνικό φεστιβάλ κινηματογράφου», είπε. Όσο για το γάμο της; «Μου λείπει ο Ορφέας και η Κρήτη αλλά δεν το μετάνιωσα που έφυγα», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της.

Τώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ανάγκη να περάσει λίγο χρόνο με τον γιο της, τον επίσης πασίγνωστο ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη.

Μαζί του, παρουσία του πρώην συζύγου της Ντίνου Αυγουστίδη βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ο φτωχούλης του Θεού" του Δημήτρη Παπαδημητρίου και έδειχναν σαν να μην έχει περάσει ούτε μία ημέρα από τότε που οι τρεις τους αποφάσισαν να ακολουθήσει ο καθένας τον δικό του δρόμο.

Το ζευγάρι χώρισε, ο Ορφέας βρήκε το δικό του δρόμο τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά ενώ η Μαρία Τζομπανάκη ακολούθησε την καρδιά της, φτιάχνοντας τη ζωή της στην Αμερική και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη με τον νέο της σύζυγο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της οικογένειας Αυγουστίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved