Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Μύκονο της μεξικάνικης σειράς όπου πρωταγωνιστεί ο Σπαλιάρας (pics)
Gossip Cam

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Μύκονο της μεξικάνικης σειράς όπου πρωταγωνιστεί ο Σπαλιάρας (pics)

Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας να έχει ακούσει τελευταίως τα... σχολιανά του για πολλά και διάφορα, όμως ο ίδιος απαντά με νόημα στους επικριτές του μέσα από τη δουλειά του. 

Γιατί όπως και να το κάνουμε ο "κύριος 4000" κάνει διεθνή καριέρα και ας μην αρέσει σε κάποιους. Γιατί ποιος άλλος Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική αμερικανική υπερπαραγωγή;

Πάντως ο Γιάννης Σπαλιάρας το πέτυχε και δείχνει να το απολαμβάνει. Μάλιστα, ίσως εκείνος στάθηκε και η αφορμή για να αποφασίσουν οι παραγωγοί της σειράς που προβάλλεται στο netflix να κάνουν γυρίσματα και στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μέρος των γυρισμάτων της σειράς El Señor De Los Cielos όπου παίζει ο Σπαλιάρας τα οποία έγιναν σε ένα όμορφο και πολύ γραφικό ξωκλήσι στη Μύκονο.

Προς το παρόν, τα νέα επεισόδια δεν προσφέρονται στο ελληνικό πακέτο του Netflix, όμως δεν αποκλείεται να το δούμε στο άμεσο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά έχει ήδη προβληθεί με 6 κύκλους επεισοδίων και πρόκειται να προβληθεί ο έβδομος κύκλος. Όσο για την ιστορία της σειράς, βασίζεται στα γεγονότα του 1990, γύρω από τη ζωή του διακινητή ναρκωτικών Amado Carrillo Fuentes.

Ο Σπαλιάρας υποδυόταν στον νέο κύκλο επεισοδίων έναν στρατιωτικό ο οποίος όμως στο τέλος χάνει τη ζωή του πάνω σε μάχη.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που έγιναν στο νησί των Ανέμων κατά τα οποία παντρεύονται δύο από τους πρωταγωνιστές και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ανάμεσα στους καλεσμένους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved