Ποιος είναι αυτός ο αψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος Κωνσταντίνα; (photos)
Gossip Cam

Ποιος είναι αυτός ο αψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος Κωνσταντίνα; (photos)

Μία απλή βόλτα στη φθινοπωρινή λιακάδα στο κέντρο της Αθήνας ίσως να αποκάλυψε κάτι που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σίγουρα δεν θα ήθελε να δει τα φώτα της δημοσιότητας! Μπορεί, όμως και όχι! 

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της με φίλους στο κέντρο της Αθήνας όμως δεν ήταν μαζί της μόνο φίλοι γένους θηλυκού αλλά και ένας γοητευτικός νεαρός με τον οποίο η Κωνσταντίνα μιλούσε συνεχώς.

Φορώντας αθλητικά και δείχνοντας σε πολύ καλή διάθεση, η όμορφη παρουσιάστρια έδειχνε να απολαμβάνει την κουβέντα της με τον νεαρό που ήταν στην παρέα της.

Κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητά του και ίσως να μην τρέχει τίποτα ανάμεσά τους όμως η ιδιαίτερη χημεία που έδειχνε να υπάρχει ανάμεσά τους όπως και η μεγάλη άνεση που είχαν μεταξύ τους υποδείκνυε πως ανήκει στο άμεσο περιβάλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Λέτε τώρα που είναι εκτός τηλεόρασης -για πόσο κανείς δεν ξέρει- να έχει δώσει προτεραιότητα στα προσωπικά της; Επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, σύντομα θα μάθουμε αν η Κωνσταντίνα έχει κάτι ενδιαφέρον στην προσωπική της ζωή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved