Hairspray: Λαμπερή πρεμιέρα με εκρηκτικές παρουσίες, εξτρίμ εμφανίσεις και ανατροπές! (photos)
Gossip Cam

Hairspray: Λαμπερή πρεμιέρα με εκρηκτικές παρουσίες, εξτρίμ εμφανίσεις και ανατροπές! (photos)

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση Hairspray με πρωταγωνιστές τον Μάρκο Σεφερλή, τον Κώστα Κόκλα και μία πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών. 

Το ανακαινισμένο θέατρο Ακροπόλ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ “Hairspray”, με υπέροχα τραγούδια και χορογραφίες, σε μια υπερπαραγωγή με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, συναρπάζοντας τους λάτρεις και μη του μιούζικαλ. Μαζί με τους Σεφερλή και Κόκλα, είναι επίσης οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Πετράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Κατερίνα Σούσουλα, Άννα Φιλιππάκη, Βαρβάρα Νεμπή, Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Στην πρεμιέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πράγματι κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό και να το κάνουν να περάσει υπέροχα.

Αρκεί μόνο να δείτε τις φωτογραφίες -στιγμιότυπα- από την παράσταση για να πάρετε μία ιδέα για το τι ακριβώς συμβαίνει στη σκηνή του Ακροπόλ. Όσο για τις επώνυμες παρουσίες στην πρεμιέρα, αυτές ήταν πράγματι πάρα πολλές και ιδιαίτερα λαμπερές. Δείτε την gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved