Αθηναΐς Νέγκα: Βόλτα με τη μεγάλη της κόρη για ψώνια! (photos)
Gossip Cam

Αθηναΐς Νέγκα: Βόλτα με τη μεγάλη της κόρη για ψώνια! (photos)

Αντισυμβατική, αντιστάρ αλλά πάνω από όλα μία τρυφερή μαμά για τις δύο κόρες της που φυσικά είναι όλη της η ζωή. 

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα την οποία ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε βόλτα της με τη μεγάλη της κόρη να απολαμβάνουν μαζί τα ψώνια τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια, έχει καταστήσει σαφές πως δεν της αρέσει να δημοσιοποιούνται στιγμές από τη ζωή της ή να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για τα προσωπικά της.

Το καλοκαίρι του 2018 είχε παντρευτεί κρυφά με τον σύντροφό της Γιάννη και ήταν έγκυος στην δεύτερη κόρη της, όμως δεν θέλησε ποτέ να μοιραστεί την προσωπική της ευτυχία με τον πολύ κόσμο.

Παρ' όλο που γνωρίζει πως η δουλειά της την αναγκάζει να είναι εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, διαχωρίζει την προσωπική της ζωή από τα επαγγελματικά της.

Η ίδια, δεν είναι ο παραδοσιακός τύπος μητέρας και όπως έχει τονίσει σε παλιότερη ανάρτησή της:

«Εγώ και η μεγάλη μου κόρη, όχι δεν περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί -κάποια βλακεία κάνουμε ως συνήθως- τι είναι ο ποιοτικός χρόνος και τι ο β’ διαλογής; Ξέρω πως δεν είναι σωστό αλλά θα έλεγα πως της έχω αδυναμία επειδή η αδερφή της παραείναι μικρή για να έχω προλάβει να καταλάβω σε βαθος τον χαρακτήρα της αλλά ακόμη και όταν τον καταλάβω,θα τον γνωρίσω ως μαμα, δηλαδή θα ξέρω λίγα φανταζομαι. Δεν θα μπορούσα ποτε να ειμαι «φίλη» με τα παιδιά μου και γιατί να το προσπαθήσω; Για να κάνω την άνετη και τη μοντέρνα; Για να ζήσω λίγο πιο νεανικά; Για να έχω την εντύπωση πως τα παιδιά μου μ' αγαπούν για τον μπριόζικο χαρακτήρα μου; Όχι. Φίλες θα έχουν αν είναι σχετικώς συμπαθητικά άτομα, ελπιζω να είναι πιο cool απ' ό,τι ήμουν εγώ μικρή. Εξαλλου όταν μεγαλώσει αρκετά και γίνει 16-17-18 και αρχίζει να βγαίνει, ελπίζω να μην χρειάζεται καθόλου να είμαι φίλη της, να έχει άλλες που θα την βοηθήσουν πραγματικά και εγώ να κάθομαι κουρασμένη και ευτυχης σε κάποιο μπαρ αξιοπρεπές για την ηλικία μου και να πίνω επιτέλους ελαφριά gin and tonic με την @gellyskarlatou... ωχ!».

Πάντως, στη βόλτα μαμάς και κόρης, οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μαζί, με τη μικρή να δείχνει πως έχει αποκτήσει τη φινέτσα και την κομψότητα της μητέρας της αφού οι επιλογές της στα ψώνια ήταν πραγματικά μοναδικές.

Δείτε τις στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved