Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπως δεν την έχετε ξαναδεί, σε χαλαρή βόλτα στο Σύνταγμα! (photos)
Gossip Cam

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπως δεν την έχετε ξαναδεί, σε χαλαρή βόλτα στο Σύνταγμα! (photos)

Τελικά η αποχή από την τηλεόραση φαίνεται πως πηγαίνει πολύ στη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία φέτος είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε εκατοντάδες δημοσιεύματα που είχαν για κυριότερο θέμα τους το μέλλον της στην ελληνική τηλεόραση, απέχει τηλεοπτικά όμως δεν έχει μείνει στιγμή εκτός δουλειάς αφού της αρέσει πολύ.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει να μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη όπου είναι η βάση της και ζει μόνιμα με την οικογένειά της και την Αθήνα όπου μιλάει για δουλειά ή συναντά καλούς φίλους και συνεργάτες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα καθώς μιλούσε στο κινητό.

Έχοντας πολύ προσεγμένο look και επιλέγοντας τον ασφαλή συνδυασμό του χακί με το μαύρο, η πάντα κομψή και σε φόρμα Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω της, όχι μόνο επειδή την είχαν αναγνωρίσει αλλά και επειδή ήταν εντυπωσιακή, παρ' όλο που το styling ήταν πρωινό και casual.

Με λίγα λόγια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου για ακόμα μία φορά προκάλεσε τον θαυμασμό των γύρω της με τις στυλιστικές της επιλογές.

Δείτε την στην gallery στη βόλτα της στο Σύνταγμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved