Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της και τα ψώνια με την κόρη της Έμμα
Gossip Cam

Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της και τα ψώνια με την κόρη της Έμμα

Μπορεί να παρακολουθούμε καθημερινά τη Ζήνα Κουτσελίνη τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα, όμως σπάνια τη βλέπουμε με τον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο και την κόρη της Έμμα. 

Η ίδια έχει φροντίσει να κρατάει μακριά την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, παρ' όλο που δεν κάνει τίποτα απολύτως για να κρύψει κάτι από την προσωπική της ζωή. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν τη Ζήνα Κουτσελίνη ξέρουν πως είναι άνθρωπος που θέλει να μιλάει με... αλήθειες, χτίζοντας μία ειλικρινή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Η γνωστή παρουσιάστρια, προ ημερών, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε χαλαρή βόλτα της με την 9χρονη κορούλα της Έμμα αλλά και τον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο.

Μπορεί να είναι μαζί 18 ολόκληρα χρόνια, όμως φροντίζουν να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την καθημερινότητά τους.

Σε αυτή την πρωινή βόλτα τους, η Έμμα έκλεβε τις εντυπώσεις με τα νάζια και την παιχνιδιάρικη διάθεσή της ενώ η παρουσιάστρια την καμάρωνε. Όπως βέβαια και ο πατέρας της μικρής ο οποίος ακολούθησε τις δύο γυναίκες της ζωής του στη βόλτα που έκαναν σε γνωστό εμπορικό κέντρο για ψώνια, τα πρώτα για τις επικείμενες γιορτές.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βόλτα της οικογένειας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved