Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Καφέ για δύο στο Κολωνάκι και η βόλτα με το σκυλάκι τους! (photos)
Gossip Cam

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Καφέ για δύο στο Κολωνάκι και η βόλτα με το σκυλάκι τους! (photos)

Αν υπάρχει ένα ερωτευμένο και πολύ δεμένο ζευγάρι στην ελληνική σόουμπιζ αυτό σίγουρα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε χαλαρές καθημερινές στιγμές του. 

Το ζευγάρι ζει εδώ και περίπου έναν χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή του Μετς και σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσφάτως πήρε και την απόφαση να παντρευτεί.

Και γιατί όχι αφού πρόκειται για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που δείχνουν αποφασισμένοι να ζήσουν όλη τη ζωή τους μαζί; Άλλωστε, όπως τονίζουν και φίλοι τους, δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά με έναν γάμο, όμως πλέον η όμορφη ηθοποιός και ο αγαπημένος τραγουδοποιός δείχνουν έτοιμοι για αυτό το σημαντικό βήμα στη ζωή τους.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μία βόλτα τους στο Κολωνάκι, κάτι που αποτελεί συνήθεια για τους δυο τους αφού τούς αρέσει να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή τη βόλτα τους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν ήταν μόνοι αλλά είχαν ως παρέα τους τον σκύλο τους που είναι ο... τρίτος συγκάτοικος. Όλοι τους έδειξαν να απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές τους μαζί και μετά από τον χαλαρό καφέ τους, είπαν να περπατήσουν λίγο. Στη βόλτα τους συνάντησαν και γνωστούς τους με τους οποίους είχαν πολλά να πουν.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved