Σπάνια βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου τους! Είπαν να το ρίξουν λίγο έξω! (photos)
Gossip Cam

Σπάνια βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου τους! Είπαν να το ρίξουν λίγο έξω! (photos)

Τους τελευταίους μήνες, μετά τη γέννηση του γιου τους, έχουν αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στη φροντίδα του νεογέννητου γιου τους. Όμως αυτές τις γιορτινές ημέρες, είπαν να το ρίξουν λίγο έξω!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που υποδέχτηκε τον γιο του τον περασμένο Απρίλιο, είδε τη ζωή του και την καθημερινότητά του να αλλάζει ριζικά. Τέρμα οι έξοδοι, τέρμα η εμφάνισή τους σε καλέσματα και καλλιτεχνικέ εκδηλώσεις γιατί στο μυαλό τους υπήρχε αποκλειστικά και μόνο εκείνος, ο μικρός πρίγκιπάς τους που τους έχει πάρει τα μυαλά.

Οι δυο τους λοιπόν βρέθηκαν στο θεάτρο Θησείον για να συναντήσουν φίλους και να ψυχαγωγηθούν. Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και έφτασαν στον πολυχώρο πιασμένοι χέρι χέρι, έχοντας πολύ καλή διάθεση.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες εξόδους τους μιας και πλέον η ευτυχισμένη μαμά δεν έχει και πολύ χρόνο για τέτοια. Άλλωστε είναι επιλογή της να περνάει τον χρόνο της φροντίζοντας τον μικρούλη της που ήταν το μεγαλύτερο δώρο που της χάρισε η χρονιά που έφυγε.

Το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά του, έχοντας προφανώς αφήσει τον γιο του σε καλά χέρια προκειμένου να μπορέσει να βγει χωρίς άγχος για να διασκεδάσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved