Ιωάννης Παπαζήσης: Τον «τσακώσαμε» μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη
Gossip Cam

Ιωάννης Παπαζήσης: Τον «τσακώσαμε» μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη

Ιωάννης Παπαζήσης: Τον τσακώσαμε στη Θεσσαλονίκη με την σύντροφό του στο «Κόκκινο ποτάμι» Αναστασία Παντούση!

Την «Ιφιγένεια» και τον «Μίλτο» της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv στη Θεσσαλονίκη.
Το ζευγάρι που παλεύει κατά τη διάρκεια της Ποντιακής γενοκτονίας απο τους Τούρκους να ζήσει τον έρωτά του!

Η ιστορία ξεκινά στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Άγκυρας το Μάιο του 1895 όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 12χρονο γιο της, Μίλτο, µε την μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη και της Σοφίας Νικολαΐδη.

Είναι ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή ανάμεσα σε παιδιά οικογενειών Ελλήνων, καθώς σύμφωνα µε τα μουσουλμανικά ήθη αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα µουσουλµάνου.

Οι ραγδαίες πολιτικο-κοινωνικές εξελίξεις κλυδωνίζουν τον ελληνισμό του Πόντου και επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή των ηρώων. Οι επιθέσεις φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις οικογένειες Παυλίδη και Νικολαΐδη, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:


Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv Έθνος δήλωσε για το «Κόκκινο ποτάμι»
«Με έχει αγγίξει η σειρά γιατί μάλλον λειτουργεί μέσα μου αυτό που λένε DΝΑ. Εγώ μεγάλωσα με ανθρώπους που είχαν βιώσει αυτές τις καταστάσεις και μάλλον με έχει αγγίξει πολύ περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Δηλαδή πολλές φορές κάνω σκηνές που δεν θα έπρεπε να με επηρεάζουν τόσο πολύ ψυχολογικά και με επηρεάζουν, και δυστυχώς τις κουβαλάω πολλές μέρες μέσα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved