Λαμπερή πρεμιέρα για τον Σεφερλή! Η κόρη της Πάολας, η σέξι Τούνη και ο ξεχωριστός Ντάνος! (photos)
Gossip Cam

Λαμπερή πρεμιέρα για τον Σεφερλή! Η κόρη της Πάολας, η σέξι Τούνη και ο ξεχωριστός Ντάνος! (photos)

Σύσσωμη η αφρόκρεμα της συμπρωτεύουσας βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μάρκου ΣεφερλήΧαλβάη 5-0” που ήδη προβάλλεται στις σκοτεινές αίθουσες. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μάρκου Σεφερλή “Χαλβάη 5-0” στον κινηματογράφο Village στο “Mediterranean Cosmos” στη Θεσσαλονίκη.

Φίλοι και συνεργάτες αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο, έσπευσαν να συγχαρούν το Μάρκο Σεφερλή, την Έλενα Τσαβαλιά και όλους τους συντελεστές της ολοκαίνουργιας ταινίας που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων σε όλη την Ελλάδα.

Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε την πρώτη του ταινία “Χαλβάη 5-0” συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία “Χαλβάη 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Μάρκος Σεφέρλης, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved