Μανώλης Μητσιάς: Σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του! (photos)
Gossip Cam

Μανώλης Μητσιάς: Σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του! (photos)

Σπανίως βλέπουμε τον Μανώλη Μητσιά στην καθημερινότητά του.

Άλλωστε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσα χρόνια μεσουρανεί στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Όμως, κάποιες φορές, ο φωτογραφικός φακός μοιάζει να είναι… τυχερός και μάλιστα προσφάτως κατάφερε να τον απαθανατίσει σε πρωινή του έξοδο με τη σύζυγό του Λίτσα.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα του προ ημερών σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στα μαγαζιά, κάτι που συνηθίζουν καθώς περνούν πολύ χρόνο μαζί. Άλλωστε, είναι πολύ δεμένοι και έχουν μια πραγματικά υπέροχη οικογένεια. Σε μία από τις ελάχιστες φορές που ο κορυφαίος ερμηνευτής είχε αναφερθεί στην οικογένειά του, είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του:

«Είμαι πολύ ευτυχής, γιατί έχω έναν γιο που είναι σπουδαίος επιστήμονας. Έκανε μια οικογένεια καταπληκτική. Μια σπουδαία νύφη, με δυο σπουδαία εγγονάκια. Ως παππούς, κάνω όσα δεν έκανα ως πατέρας. Τα εγγόνια μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την πρόσφατη πρωινή του βόλτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved