Τα οικογενειακά βάρη του Γιώργου Χειμωνέτου! Δείτε τον να τρέχει πίσω από τον μικρό γιο του (photos)
Gossip Cam

Τα οικογενειακά βάρη του Γιώργου Χειμωνέτου! Δείτε τον να τρέχει πίσω από τον μικρό γιο του (photos)

Ποιος είπε ότι το να είσαι μπαμπάς είναι εύκολη υπόθεση; Ο Γιώργος Χειμωνέτος πάντως το έμαθε πολύ καλά αυτό, ειδικά τελευταία με τον γιο του! 

Ο άλλοτε Άδωνις στις ελληνικές πασαρέλες και επιχειρηματίας, τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει αφοσιωθεί στον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτό του οικογενειάρχη και πατέρα για τα δύο του παιδιά, την Αρμονία και τον μικρό Κωνσταντίνο.

Μόνο που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς, ο μικρός είναι αρκετά... ζόρικος και υπερκινητικός και δεν αφήνει ούτε μία στιγμή τον μπαμπά του σε ησυχία.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας την οικογένεια Χειμωνέτου σε βόλτα της, καθ' όλη τη διάρκεια της οποίας ο Γιώργος Χειμωνέτος συνεχώς έτρεχε πίσω από τον Κωνσταντίνο. Ο μικρός ήθελε να παίξει και να τρέξει και αναγκαστικά, ο κατά τα άλλα ευτυχής μπαμπάς έπρεπε να τρέξει από πίσω του προκειμένου να μην κινδυνέψει.

Όσο για τη μεγαλύτερη κόρη του, την όμορφη Αρμονία, εκείνη είχε πιάσει σφιχτά από το χέρι τη μητέρα της Εύα Μουρτζάκη και οι δυο τους ακολουθούσαν τους άντρες του σπιτιού στις... περιπέτειές τους, χωρίς όμως να συμμετέχουν στα παιχνίδια τους.

Δείτε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved