Τζώννυ Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα... μωρά τους! (Photos)
Gossip Cam

Τζώννυ Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα... μωρά τους! (Photos)

Έζησαν δύσκολες στιγμές λόγω κορονοϊού αφού προσβλήθηκαν και νόσησαν, όμως ο Τζώννυ Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά πλέον απολαμβάνουν όμορφες στιγμές. 

Ενόψει της άρσης των απαγορεύσεων, τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για το ζευγάρι που βίωσε δυσκολότερα από όλους τη φάση της καραντίνας μιας και τόσο ο ισχυρός άντρας της τηλεόρασης όσο και η όμορφη σχεδιάστρια μόδας χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν κατά... πρόσωπο τον θανατηφόρο ιό.

Νόσησαν, πέρασαν δύσκολα με τα συμπτώματα που παρουσίασαν όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα και πλέον υγιείς απολαμβάνουν όμορφες και ήρεμες στιγμές μέχρι να μπορούν πλέον, όπως όλοι μας να απολαμβάνουν χωρίς περιορισμούς βόλτες και συναντήσεις -αν και περιορισμένα- με άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο πριν λήξει η καραντίνα, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου να απολαμβάνουν τον περίπατό τους με τα... μωρά τους που δεν είναι άλλα από τα σκυλάκια τους.

Έδειξαν να χαίρονται την κάθε τους στιγμή και στο τετ α τετ με την κάμερα, απλά χαμογέλασαν και συνέχισαν χαλαρά τη βόλτα τους απολαμβάνοντας το όμορφο πρωινό.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη έξοδό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved