Ο φακός απαθανάτισε την Αγγελική Ηλιάδη στη Γλυφάδα αλλά τα φλας έκλεψε ο... συνοδός της (photos)
Gossip Cam

Ο φακός απαθανάτισε την Αγγελική Ηλιάδη στη Γλυφάδα αλλά τα φλας έκλεψε ο... συνοδός της (photos)

Μία από τις πρώτες της βόλτες μετά την καραντίνα και πλέον ως... μελαχρινή έκανε η Αγγελική Ηλιάδη όμως δεν ήταν μόνη αλλά συνοδευόταν! 

Η όμορφη τραγουδίστρια φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς όταν εμφανίστηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Γλυφάδας.

Φορώντας στενό τζιν που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της, λευκό top και μαύρες γόβες στιλέτο, δεν κατάφερε να κρύψει την ταυτότητά της πίσω από τα σκουρόχρωμα γυαλιά της αφού πολλά ζευγάρια μάτια στράφηκαν κατά πάνω της.

Εκείνη, χαμογελαστή και έχοντας μόνιμα τα μάτια της στραμμένα στον... συνοδό της, έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα της στον ανοιξιάτικο ήλιο.

Όσο για τον χαριτωμένο και... γοητευτικό συνοδό της, και εκείνος δεν την άφηνε από το χέρι μιας και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους.

Φυσικά ο λόγος για τον γιο της Βασίλη τον οποίο έχει αποκτήσει μαζί με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και καιρό, όμως παραμένουν δεμένοι και προσηλωμένοι σε έναν στόχο. Να βλέπουν τον γιο τους να χαμογελά.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βόλτα μαμάς και υιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved