Πού εντοπίσαμε τον Σάκη Ρουβά και δεν το πιστεύαμε! (photos)
Gossip Cam

Πού εντοπίσαμε τον Σάκη Ρουβά και δεν το πιστεύαμε! (photos)

Όταν στο μυαλό σου έρχεται ο Σάκης Ρουβάς λαμπερός και με στυλιστικές επιλογές που θα ζήλευες, είναι λίγο... τρελό να τον φανταστείς με ρούχα... εργασίας και σε χρωματοπωλείο να κρατά στα χέρια του σωλήνες! 

Ακόμα και έτσι όμως ο Έλληνας σταρ δεν χάνει τίποτα από τη γοητεία και το απαράμιλλο στυλ του, παρ' όλο που αν δεν τον πρόσεχε κανείς, δεν θα καταλάβαινε πως πρόκειται για τον Σάκη Ρουβά!

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε πριν από μερικές ημέρες σε χρωματοπωλείο κοντά στο σπίτι του να ψωνίζει... σωλήνες!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, παρουσιαστής και ηθοποιός περιηγήθηκε στο κατάστημα με τα χρώματα, τα σιδηρικά και τα υδραυλικά και έψαξε να βρει κάτι που ήθελε για το σπίτι του.

Από τότε που μπήκε σε καραντίνα, ο Σάκης Ρουβάς έγινε ακόμα πιο σπιτόγατος και όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, όλος αυτός ο εγκλεισμός τον έκανε να καταλάβει πόσες σημαντικές στιγμές με την οικογένειά του έχανε.

Επειδή λοιπόν πέρασε πολύ καιρό μέσα στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά, η καθημερινότητά του άλλαξε, όπως άλλαξαν και οι προτεραιότητες που θέτει πλέον.

Μία από αυτές, εκτός βέβαια από τα παιδιά του και τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη είναι και η φροντίδα του σπιτιού του.

Όπως είναι για παράδειγμα η αποκατάσταση μιας ζημιάς ή η φροντίδα του κήπου και του υπέροχου θερμοκηπίου που έχει δημιουργήσει και που πριν από λίγο καιρό φιλοξένησε τη Σία Κοσιώνη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής λίγο αργότερα, όταν ολοκλήρωσε τα ψώνια του από το παραπάνω μαγαζί, βρέθηκε σε φυτώριο για να αγοράσει και από εκεί πράγματα ώστε να εμπλουτίσει τον αγαπημένο του χώρο.

Όσο για τις στυλιστικές του επιλογές; Εντάξει, ο Σάκης Ρουβάς είναι και ό,τι και να φορέσει παραμένει πάντα γοητευτικός και... in.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό του για ψώνια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved