Έτσι κυκλοφορεί η Φαίη Σκορδά στη γειτονιά της! Άβαφη και με καυτό σορτς!
Gossip Cam

Έτσι κυκλοφορεί η Φαίη Σκορδά στη γειτονιά της! Άβαφη και με καυτό σορτς!

Τώρα που η Φαίη Σκορδά είναι εκτός πλατό... ποιος την πιάνει;

Εδώ και λίγες ημέρες η όμορφη παρουσιάστρια της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και φυσικά ήδη απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού της και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και σκοτούρες.

Η Φαίη αυτόν τον καιρό καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά της αλλά και τις διακοπές της τις οποίες χρειάζεται όσο τίποτα μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα.

Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε το πρώτο "θύμα" του κορονοϊού στην ελληνική σόουμπιζ και αν και ασυμπτωματική, χρειάστηκε να απομονωθεί για αρκετές μέρες προκειμένου να προφυλάξει τους αγαπημένους της και να προφυλαχθεί βέβαια και η ίδια.

Όλα αυτά όμως πάνε, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και η ίδια τώρα κοιτάει να ανασυγκροτηθεί, αφού βέβαια αφιερώσει λίγο χρόνο στην προσωπική της ξεκούραση και φυσικά στους δύο γιους της Γιάννη και Δημήτρη που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Μαζί θα φύγουν για τις πρώτες ημέρες διακοπών τους όμως προηγουμένως η Φαίη απολαμβάνει ό,τι είχε στερηθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω δουλειάς. Και τι καλύτερο από μία όμορφη βόλτα στον ήλιο με άκρως καλοκαιρινή και πολύ ανεβασμένη διάθεση!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρή βόλτα της στη Βουλιαγμένη, πολύ κοντά στο καινούργιο σπίτι της.

Χαμογελαστή, άνετη και πάνω απ' όλα ήρεμη, η Φαίη απαλλάχθηκε από το βαρύ μακιγιάζ και τα καθωσπρέπει ρούχα που αναγκάζεται να φοράει on camera για την εκπομπή της. Φόρεσε ένα υπέροχο λευκό και άκρως καλοκαιρινό σύνολο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε τη βόλτα της στην περιοχή, κάνοντας πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω τους όπως βέβαια και τον φωτογραφικό φακό. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved