Καρυδά: Πρώτη εμφάνιση μετά την πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της
Gossip Cam

Καρυδά: Πρώτη εμφάνιση μετά την πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα: Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την εντόπισε σε βόλτα με την κόρη της σε κούνιες στη Γλυφάδα

Στις αρχές του μήνα η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δίκη του αδικοχαμένου συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», είχε δηλώσει πρόσφατα η σύζυγος του θύματος Βικτώρια Καρύδα, μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Ηταν 31 Οκτωβρίου του 2018. Ο Γιάννης Μακρής ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του στη Βούλα για να να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης, αλλά έξω από το σπίτι του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου!

«Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν θα βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα...» είχε δηλώσει το μοντέλο σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την καθημερινότητά της μετά την δολοφονία του άντρα της και την προσπάθειά της να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά
«Όλα αυτά που γράφουν για περιουσίες και τις επιχειρήσεις του Γιάννη είναι παραμύθια. Οικονομικά περνάω πάρα πολύ δύσκολα. Η ανάγκη να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου και να μην τους στερήσω τίποτα, όπως ακριβώς μας φρόντιζε ο άντρας μου, με οδήγησε να ανοίξω ένα e-shop. Κάποιοι αυτό το παρεξήγησαν και άρχισαν να μιλούν και να λένε διάφορα γιατί δεν γνωρίζουν τις ανάγκες που υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Τα σχολεία και η καθημερινότητά του. Και δεν έχω δικαίωμα να τους τα στερήσω».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε τη Βικτώρια Καρύδα με την κόρη της σε κούνιες στη Γλυφάδα, σε μια προσπάθεια του μοντέλου να μην διαταράξει την καθημερινότητα των παιδιών της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved