Ζήνα Κουτσελίνη: Χαλαρές στιγμές στην Πάρο με το σύζυγό της (photos)
Gossip Cam

Ζήνα Κουτσελίνη: Χαλαρές στιγμές στην Πάρο με το σύζυγό της (photos)

Ξέγνοιαστες στιγμές με το σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο, περνάει τις τελευταίες ημέρες η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με το σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο και την κόρη τους, Έμμα, βρίσκονται στην Πάρο και απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Μακριά από τις κάμερες και τα τηλεοπτικά πλατό η Ζήνα Κουτσελίνη χαλαρώνει και περνάει στιγμές με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο διακοπών στο αγαπημένο της νησί αλλά όσοι την ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι στο μυαλό της καταστρώνει σχέδια και πλάνα για την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται.

Οι αλλαγές και οι ιδέες στο μυαλό της Ζήνας Κουτσελίνη δεν τελειώνουν ποτέ και αυτό εκτός από το πόσο εργατικότητά της είναι και το μυστικό της επιτυχίας και της διαχρονικότητάς της.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv «έπιασε» την παρουσιάστρια σε στιγμές που απολαμβάνει το μπάνιο της μαζί με το σύζυγό της.

Ηλιοκαμμένη, ακομπλεξάριστή και πάντα χαμογελαστή η Ζήνα ζει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί έχοντας στο πλευρό της τα πρόσωπα που λατρεύει περισσότερο,τον Αντώνη και την Έμμα της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφιες από τα μπάνια της στην Πάρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved