Οι φωτό που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Πλατσουρίσματα με την 5 μηνών κόρη της
Gossip Cam

Οι φωτό που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Πλατσουρίσματα με την 5 μηνών κόρη της

Η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο και από τότε έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα του μπαμπά και της μαμάς της. 

Ο λόγος για τη μόλις πέντε μηνών κόρη του Γιάννη Μαρακάκη και της Νίκης Θωμοπούλου η οποία απόλαυσε τις πρώτες... βουτιές της ζωής της στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου.

Το ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών του στο νησί των Ανέμων και φυσικά μαζί του ήταν και η μικρούλα η οποία είναι πράγματι γλυκύτατη και πολύ χαριτωμένη.

Εννοείται πως κατά την εξόρμηση της οικογένειας στην παραλία η δεσποινίς Μαρακάκη έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων, ειδικά όταν ήρθε σε επαφή με το υγρό στοιχείο.

Την κρατούσε η μαμά της αγκαλιά και έδειξε να απολαμβάνει τις δροσιστικές βουτιές στο νερό, ακόμα και όταν άλλαξε αγκαλιά και πήγε σε εκείνη του πατέρα της.

Όσο για την ευτυχή μαμά, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις 5 μήνες από τον τοκετό, η Νίκη Θωμοπούλου δείχνει να έχει επιστρέψει πλήρως στη σιλουέτα της πριν την εγκυμοσύνη, μιας και εμφανίστηκε με κατακόκκινο μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση σήμερα. Δείτε τις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved