Δείτε για πρώτη φορά τον Stan σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του στην Πάρο
Gossip Cam

Δείτε για πρώτη φορά τον Stan σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του στην Πάρο

Ο Stan είναι τρελά ερωτευμένος και παρ' όλο που προτιμάει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, 

Και πού αλλού θα μπορούσε να περνάει ένας Παριανός τις διακοπές του; Μα φυσικά στην Πάρο, παρέα με την πανέμορφη σύντροφό του Βέρα Σωτηροπούλου, η οποία είναι ασκούμενη δικηγόρος.

Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί όμως μοιάζει να είναι πολύ δεμένο και να ταιριάζει σε πολλά πράγματα.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές σε παραλία του όμορφου νησιού των Κυκλάδων. Χαλαροί, ήρεμο, ευτυχισμένοι, οι δυο τους, έχοντας μαζί με τον τετράποδο φίλο του τραγουδιστή, έδειξαν να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, δείχνοντας ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

Πάνε μόλις λίγοι μήνες από την ημέρα που ο Stan αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση. Λίγο μετά το τέλος της καραντίνας, ο τραγουδιστής είχε πει:

«Ήμουνα μαζί με την κοπέλα μου και ευτυχώς κιόλας γιατί άλλοι άνθρωποι την βίωναν μόνοι τους και είναι πολύ δύσκολη η μοναξιά, ιδιαίτερα όταν είσαι σε καραντίνα. Εμείς την βιώσαμε μια χαρά.

Αποκάλυψα τη σχέση μου αυθόρμητα, σίγουρα ήταν κάτι που το συζητήσαμε και οι δυο και αποφασίσαμε να το κάνουμε, είναι κάτι διαφορετικό για εμένα οπότε ήθελα να το κάνω».

Δείτε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές του στην παραλία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved