Ζουγανέλη: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του γάμου τους
Gossip Cam

Ζουγανέλη: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του γάμου τους

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κάθε λόγο να χαμογελά και αιτία είναι ότι η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. 

Και ο λόγος είναι ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου με τον οποίο η τραγουδίστρια αναμένεται σύντομα να παντρευτεί. Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του γάμου του ζευγαριού που... προδόθηκε λόγω της δημοσίευσης της αγγελίας γάμου τους σε καθημερινή εφημερίδα.

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου, κάτοικος Αθηνώ, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβδιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» ανέφερε η αγγελία του γάμου του ζευγαριού που έχει καταφέρει να κινηθεί εντελώς... αθόρυβα σε ό,τι αφορά τα media.

Αν κρίνουμε όμως από το πλατύ χαμόγελο της Ελεονώρας στην πρόσφατη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο όπου εκείνη τραγουδούσε και κάτω από το stage ήταν ο αγαπημένος της και την απολάμβανε, εμψυχώνοντάς την συγχρόνως, τότε σίγουρα μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα που σύντομα θα έχει αίσιο τέλος με τον γάμο του ζευγαριού.

Ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού με τον γνωστό δικηγόρο να δείχνει εξοικειωμένος με τα φωτογραφικά φλας, όμως αποφασισμένο να κρατήσει χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας μιας και θέλει να κρατήσει την ευτυχία του με την τραγουδίστρια μακριά από όλους και όλα.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved