Αξύριστα Πηγούνια: Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο Θέατρο Χορν!
Gossip Cam

Αξύριστα Πηγούνια: Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο Θέατρο Χορν!

Άλλη μια θεατρική πρεμιέρα, σε μια δύσκολη σεζόν για όλους.

Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας από τον Covid-19 να περιόρισαν αρκετά τον κόσμο του θεάτρου, παρά τις δυσκολίες οι παραστάσεις της σεζόν κάνουν πρεμιέρα, με το φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr να βρίσκεται εκεί!

Λίγα λόγια για τα έργο...

Τα «Αξύριστα Πηγούνια» έρχονται μετά από δέκα και πλέον χρόνια, που η χώρα μας ζει καθοριστικές εξελίξεις, για να προβληματίσουν και να συγκινήσουν, σαν να μιλούν για το εδώ και το τώρα.

Τα «Αξύριστα Πηγούνια» είναι ένα ρεαλιστικό, κοινωνικό δράμα με υπαρξιακές και ποιητικές προεκτάσεις. Μέσα από το χιούμορ και το έντονο σασπένς παρακολουθούμε χαρακτήρες «αληθινούς» και οικείους μας, με τις αδυναμίες, τις ενοχές, τη γοητεία, τη γελοιότητα, την τρυφερότητα καθώς και τη σκληρότητα τους.

Τα μυστικά τους προοδευτικά αποκαλύπτονται και μαζί τους ξετυλίγεται κομμάτι-κομμάτι το κουβάρι της ιστορίας μέχρι το καθηλωτικό φινάλε.

Πρόκειται για άντρες εγκλωβισμένους που ξεγυμνώνονται ψυχικά απέναντι στο αντικείμενο του πόθου τους, γίνονται θύτες μιας γυναίκας αλλά και θύματα της ίδιας τους της αντρικής φύσης. Ανίκανοι να διαχειριστούν το πάθος τους έρχονται σε επαφή με το κρυμμένο, τρομακτικό τους πρόσωπο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος και Μαρία Νεφέλη Δούκα

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές επί σκηνής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved